به گزارش تحریریه، با ادامه روند افزایشی مصرف برق در کشور، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اطلاعیهای صادر کرد.
در متن این اطلاعیه آمده است:
«به اطلاع دستگاههای اداری و اجرایی شهر تهران میرساند به دنبال ثبت رکورد ۷۱ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیاز مصرف برق کشور، به منظور اطمینان از پایداری شبکه توزیع برق و در راستای تامین آسایش و آرامش تمامی هموطنان، تشدید برخورد با ادارات پرمصرف در دستور کار نیروهای اجرایی این شرکت قرار گرفته است.
در همین راستا اداراتی که مطابق با مصوبه ابلاغی هیات دولت اقدام به کاهش مصرف برق نکنند بدون اغماض مشمول قطع برق شده و وصل مجدد انشعاب با طی مراحل اداری تعیین شده امکان پذیر خواهد بود. همچنین اداراتی که همکاری مناسبی در این زمینه نداشته اند به استانداری تهران نیز معرفی خواهند شد.
شایان ذکر است به دلیل بی توجهی به مصوبات ابلاغی هیات دولت، روز یکشنبه؛ ۱۸ تیرماه، انشعاب برق ۴۰ دستگاه اداری پرمصرف پایتخت به دلیل بی توجهی به اخطارهای داده شده قطع شده و مطابق اعلام قبلی، روزهای شنبه هر هفته اسامی ادارات پرمصرف به منظور اطلاع عموم هموطنان منتشر خواهد شد.
این شرکت از عموم مشترکان به ویژه دستگاههای اداری درخواست دارد با حداکثر صرفه جویی در مصرف برق به ویژه طی هفته جاری به عنوان گرمترین هفته سال ۱۴۰۲ همراه خادمان خود در تامین برق مورد نیاز هموطنان باشند».
مصرف برق پایتخت از پنج هزار مگاوات عبور خواهد کرد
آقای کامبیز ناظریان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ درباره میزان مصرف برق در پایتخت گفت: مطابق با پیشبینیهای انجام شده، به علت افزایش دمای هوا انتظار میرود، نیاز مصرف برق کلانشهر تهران نیز طی هفته فعلی به رقم پنج هزار و ۳۵۰ مگاوات برسد که تامین این میزان انرژی، جز با همراهی مشترکان، بسیار دشوار خواهد بود.
وی از تمامی مشترکان این شرکت درخواست کرد، با توجه به شرایط آب و هوایی هفته فعلی، مدیریت و صرفهجویی حداکثری در مصرف برق را به صورت جدی مورد توجه قرار داده و به حفظ پایداری شبکه برق کمک کنند.
آقای ناظریان با اشاره به اجرای ۱۴۲ برنامه تخصصی در حوزههای مختلف به منظور تامین برق مورد نیاز مشترکان این شرکت از سال گذشته بیان کرد: همواره مهمترین مؤلفه در مدیریت اوج بار، همراهی مشترکان است.
وی خودداری از استفاده همزمان وسایل برقی پرمصرف را در کاهش بار شبکه توزیع برق بسیار مؤثر دانست و گفت: ضروری است مشترکان در هنگام روشن بودن کولرهای گازی، از روشن کردن همزمان وسایلی همچون جاروی برقی، ماشین لباسشویی و اتو خودداری کنند.
وی افزود: تنظیم دمای سامانههای سرمایشی بر روی عدد ۲۴ یا ۲۵ درجه سانتیگراد، استفاده از دور کند کولرهای آبی، استفاده از برنامههای شستوشوی کوتاهمدت و دمای پایین در ماشین لباسشویی، بستن در اتاقهای بدون استفاده در زمان روشن بودن سامانههای سرمایشی، جایگزینی لامپهای کم مصرف با لامپهای فوق کم مصرف LED از دیگر راهکارهای موثر در کاهش بار شبکه توزیع برق است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ تأکید کرد: یکی از مؤثرترین شیوههای همراهی با صنعت برق کشور استفاده از وسایل برقی پرمصرف در ساعات ابتدایی صبح یا ساعات پایانی شب است.
پایان/
نظر شما